ICA Kort

ICA kundkort. Idag finns det andra låneinstitut och banker än de traditionella som kan tillhandahålla olika former av konto- kredit och betalkort ett av dessa företag är ICA banken. ICA banken kan idag erbjuda dig som kund en mängd olika ICA kundkortserbjudanden om du väljer att bli kund. ICA kan bland annat erbjuda dig som medlem ett ICA kundkort som kallas för ICA bankkort. Detta kort är del i ICA banken och fungerar som ett vanligt kontokort.

Reseförsäkring ingår

Kortet är kopplat till det konto du får på ICA banken, och går att då som Mastercard vilket betyder att det fungerar i hela Sverige och även utomlands. Som ägare av ett ICA bankkort får du dygnet runt service via internet och telefon. Via detta kort kan du också söka om en kredit på upp till 50 000 kronor, samt att du får tillgång till en extra reseförsäkring om du betalar din resa med kortet.Ica banken kreditkort

Kostnaden för kortet är 240 kronor per år och det tillkommer inga avgifter för automatuttag i Sverige eller andra länder samt inga valutaväxlingspåslag. Ansöker du om ett ICA kundkort med kredit har du som kund möjlighet att få upp till 60 dagar räntefri kredit, och kortet fungerar på så sätt att du som kund får en räkning/faktura i slutet av månaden på alla de köp du genomfört med kredit under den gångna tiden.

Ränta på insättningar

Kortet är kopplat till ett konto inom ICA banken och du har på detta konto en bra ränta samt att du får tillgång till bonus på allt som du handlar med kortet oberoende på om det handlas på en ICA affär eller någon annan stans. När du handlar på ICA affärer eller Statoil dras summan för köpen direkt från ditt konto. Väljer du att använda kortet till andra inköp i andra affärer väljer du att utnyttja den räntefria kredit du fått godkänd i samband med ansökningen.

Du kommer då att få en faktura på inköpen i slutet av månaden och du kan själv välja om du vill betala hela kostanden på en gång eller i mindre delbetalningar. Väljer du att delbetala fakturan betalar du ränta på den del du väljer att skjuta upp. Kostnaden för kortet är 240 kronor per år. Ett annat ICA kundkort som finns att ansöka om hos ICA banken är Bankkort online.

Ansökan från 16 år med målsmans tillåtelse

Detta är ett kort som du kan ansöka om från och med att du har fyllt 16 år och har målsmans tillåtelse. Detta ICA kundkort fungerar på så sätt att du som innehavare av kortet har ett konto kopplat till ICA banken och som du kan debitera genom att handla med eller hämta ut pengar från, med ditt ICA bankkort online. Finns det inga pengar på kontot kan inga köp eller uttag genomföras med kortet.

Kortet är kopplat till Maestro och kan användas i alla automater och affärer som tar emot Maestro. Kortet kan också användas utomlands och då tillkommer inga avgifter. Till kortet hör också kontoutdrag varje månad samt information via internet och telefon. Kortet kostar 240 kronor per år och det är den enda kostanden. ICA erbjuder också ett kundkort för dig som inte vill ha ett konto på ICA banken.

Bonusgrundande

ICA Kort

Detta kort är ett rent ICA kundkort som endast kan användas för att få tillgång till de rabatter och det bonussystem som ICA erbjuder dig som medlem. Kortet är gratis och ger dig som innehavare möjlighet att dra kortet i kassan och på så sätt registrera dina inköp och få bonus på varje använd krona. Bonusen betalas sedan tillbaka till dig som kund genom en rabattkupong som kommer en gång i månaden.

Denna betalas ut när du kommit upp i en bonus som ger minst 25 kronor tillbaka. Varje månad erbjuds du som kund också en mängd special erbjudanden som medlem, det är ofta rabatter av olika slag som drags av direkt i kassan när du drar ditt kort i samband med att du betalar. På de ICA affärer där man tillhanda håller köp av drivmedel kan du som innehar ett ICA bank eller ICA kreditkort genomföra inköpet av drivmedlet via ditt ICA kundkort vilket också kan ge dig rabatt på bensinpriset.