Är det lönt att ta lån via Moni365?

Moni365

Moni365 är en plattform som erbjuder låneförmedlingstjänster för privatpersoner. De hjälper dig att hitta ett lån genom att samarbeta med ett brett nätverk av banker och långivare. Men när du ansöker om lån via Moni365 är det viktigt att veta att de faktiskt samarbetar med Sambla, en annan etablerad låneförmedlare på marknaden. Detta samarbete innebär att du kan bli vidarebefordrad till Sambla under ansökningsprocessen.

Moni365 och Sambla – samma låneförmedling?

Både Moni365 och Sambla erbjuder en liknande tjänst där du fyller i en ansökan och får förslag från flera långivare. Det innebär att du får en överblick över de bästa låneerbjudandena som matchar dina kriterier och förutsättningar. Eftersom Moni365 använder Sambla som en del av sitt nätverk, kan ansökan via Moni365 leda till exakt samma låneförslag som om du hade gått direkt till Sambla från början.

Är det bättre att ansöka direkt hos Sambla?

Om målet är att få en snabb överblick över lånemöjligheterna, kan det vara lika fördelaktigt att ansöka direkt via Sambla istället för att gå via Moni365. Eftersom Sambla redan är den huvudsakliga partnern för Moni365, sparar du tid och eventuellt en del steg genom att ansöka direkt hos Sambla. Dessutom kan ansökan via en mer direkt källa som Sambla vara mer transparent, eftersom du undviker eventuella extra led i kommunikationen.

Citat från Lånforum

För att få en bättre inblick i vad andra användare tycker om Moni365 och deras tjänst, har vi samlat några citat från Lånforum, en plattform där användare diskuterar olika låneförmedlare och delar sina erfarenheter:

  • ”I samarbete med Sambla, så bara ännu ett varumärke… Inget nytt under solen alltså. Bara att luta sig bakåt och fortsätta på den kalla ölen :)”
  • ”Samma plattform som Sambla. Osäker om de drivs av Sambla helt.”
  • ”Är ju bara ännu en jämförelse sida. Och ska man jämföra gör man det antingen på Lendo eller Advisa.”

Dessa kommentarer tyder på att Moni365 i mångt och mycket ses som en förlängning av Sambla. För den som är van vid låneförmedling via de stora aktörerna kan Moni365 uppfattas som ytterligare en plattform bland många andra. Samtidigt pekar vissa användare på att det kan vara enklare att gå direkt via Sambla, Lendo eller Advisa om man vill jämföra lån

Slutsats

Det kan vara lönt att använda Moni365 om du är bekväm med plattformen och föredrar deras ansökningsflöde. Men om du redan är bekant med Sambla eller föredrar att skära bort mellanhanden, kan det vara lika bra att ansöka direkt via Sambla istället. I slutändan är det viktigaste att hitta det lån som passar dig bäst, och det kan du göra effektivt via båda tjänsterna.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *