DMCA

På kreditbank.se respekterar vi andras immateriella rättigheter och förväntar oss att våra användare gör detsamma. I enlighet med Digital Millennium Copyright Act (DMCA) har vi antagit följande policy för att hantera anmälningar om upphovsrättsintrång.

Anmälan om upphovsrättsintrång

Om du tror att ditt upphovsrättsskyddade verk har blivit kopierat på ett sätt som utgör intrång, vänligen förse oss med en skriftlig anmälan som innehåller följande information:

  1. Identifiering av det upphovsrättsskyddade verket: En detaljerad beskrivning av det verk som du hävdar har blivit intrång i.
  2. Identifiering av intrångsmaterialet: En beskrivning av var det påstådda intrångsmaterialet finns på vår webbplats, inklusive URL eller annan specifik plats.
  3. Kontaktinformation: Ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
  4. Uttalande om god tro: En deklaration om att du i god tro anser att användningen inte är auktoriserad av upphovsrättsinnehavaren, dess ombud eller lagen.
  5. Uttalande om riktighet: Ett uttalande under straff för mened att informationen i anmälan är korrekt och att du är upphovsrättsinnehavaren eller behörig att agera på upphovsrättsinnehavarens vägnar.
  6. Fysisk eller elektronisk signatur: Din signatur eller den elektroniska motsvarigheten.

Skicka din anmälan till vår utsedda DMCA-agent via vår kontaktsida.

Åtgärder vid mottagen anmälan

När vi mottar en giltig anmälan kommer vi att:

  • Ta bort eller inaktivera åtkomst till det påstådda intrångsmaterialet.
  • Informera användaren som lagt upp materialet om att det har tagits bort eller inaktiverats.
  • Vid upprepade överträdelser, kan vi avsluta användarens åtkomst till vår webbplats och tjänster.

Motanmälan

Om du anser att materialet som tagits bort eller inaktiverats inte gör intrång, eller att du har tillstånd från upphovsrättsinnehavaren, kan du skicka en motanmälan som innehåller:

  1. Identifiering av materialet: En beskrivning av det material som har tagits bort och dess tidigare plats på webbplatsen.
  2. Ditt namn, adress och telefonnummer.
  3. Uttalande under straff för mened: Att du i god tro anser att materialet togs bort eller inaktiverades på grund av misstag eller felaktig identifiering.
  4. Samtycke till jurisdiktion: Ett uttalande om att du samtycker till jurisdiktionen för den federala domstolen i ditt distrikt eller, om du är utanför USA, där företaget är beläget.
  5. Din fysiska eller elektroniska signatur.

Skicka motanmälan via vår kontaktsida.

Policy för upprepade överträdelser

Vi tar upphovsrättsintrång på största allvar. Användare som upprepade gånger bryter mot andras immateriella rättigheter kan få sin åtkomst till våra tjänster avslutad.